Felújítási munkálatok kezdődnek

Tisztelt Lakók!

 Az idei évben – a Közgyűlés döntése és határozata szerint –a társasházi bádogfelületek javítása, állagmegóvása, felújítása történik meg.

 A munkálatok mind az 5 db épületet érintik: a tetőfelületek teljes átvizsgálását, javítását, a vízelvezető csatornák, ereszek, esővetők tisztítását,javítását vagy cseréjét. Szükség esetén állvány építése is elengedhetetlen,hogy adott felületeken dolgozhassanak a szakemberek.

 A munkálatok idején előfordulhat, hogy saját tulajdonú ingatlant pl. teraszt, kertrészt nem tudnak elkerülni a szakemberek (pl.állvány állítás).

 Türelmüket és segítő közreműködésüket kérjük!

 A munkálatokat (időjárás függő) várhatóan 2016. június 28-ánkedden kezdik meg, épületenként haladnak sorban.

 Tisztelettel

 Közös képviselő

Mérőórák éves ellenőrzése

Tisztelt Lakók!

A mérőórák (hideg-, meleg víz és hőmennyiség) éves ellenőrzésére 2016. június 20-30-a között kerül sor. Kérem a megbízottaknak biztosítsák az órák leolvasását (Vincze László ill. Horváth Géza).

Ha a személyes ellenőrzést nem tudják biztosítani, úgy a fenti időszakban dátummal ellátott fotót küldjenek a társasház email címére: tarsashaz@europalakokert.hu  MINDHÁROM mérőről.

Amennyiben az utoljára leadott adatok és az ellenőrzés során leolvasottak között jelentős eltérést tapasztalunk, úgy az érintett lakónak soron kívüli elszámolást fogunk küldeni.

Köszönettel

Közös képviselő