Lakossági fórum

Tisztelt Lakók!
 
Ahogy arról korábban már többször tájékoztattam Önöket, a Társasháznak 2017. március hónapban lejár a 8 éves Fundamenta megtakarítása. A lejárt és kiutalás előtt álló összeg felhasználására vonatkozóan több javaslat érkezett, ezek mindegyikére kértünk be ajánlatokat.
 
A Fundamenta Lakáskassza megtakarítással kapcsolatban azonban a jövőre nézve is több új lehetőség van (új szerződések megkötése, áthidaló kölcsön stb).
 
Fentieken kívül 2017. március hónapjában meghirdetésre került a VEKOP 5.2.1-17 „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” lehetőség, amely pályázaton a társasház számvizsgáló bizottságával közös egyeztetés után messzemenően javasoljuk, hogy a társasház induljon (napelemek kiépítése ill. a tetőtéri hőszigetelés, fa lambéria-kiváltás) témakörben.
 
Mielőtt azonban SZAVAZÁSRA bocsátanánk a már lejárt Fundamenta, illetve a jövőbeni Lakáskassza megtakarítás felhasználási lehetőségeit, valamint a pályázaton való indulás támogatását, előtte szeretnénk, ha a projektekben közvetlenül részt vevő szakembereknek személyesen tudnák feltenni az Önöket érdeklő kérdéseket.
 
Fentiek okán, 2017. március 30-án (csütörtök) 18.00 órától egy LAKÓGYŰLÉST hívok össze (X-es épület mélygarázs, Bányász u. 2-6. sz. alatt), ahol a napelemek lehetséges kiépítésével, a pályázaton való indulás feltételeivel, a Fundamenta megtakarítás lehetőségeivel kapcsolatban kérdéseket tudnak feltenni.
 
Ez nem KÖZGYŰLÉS, tehát szavazni nem lehet. Az írásos szavazás a találkozót követően kerül meghirdetésre. Ahhoz, hogy Önök felkészülten, esetleges kérdéseiket megválaszolva tudjanak felelősen majd szavazni, ezért szeretnénk ezt a kötetlen találkozót az Önök részére biztosítani.
 
A találkozón ott lesz a pályázatíró szakember, a Fundamenta képviselője, a napelem forgalmazó és kivitelező cég vezetője.
 
Várjuk Önöket!
 
Tisztelettel
 
 
Kupcsik Szilvia
Közös képviselő