Óraállás leadási határidő (VI., VIII., X. sz. épületek)

Tisztelt Lakók – (VI., VIII.,X. épületek)!

A 2015. augusztus-szeptember havi közműóraállásokat kérem  2015. október 5-9-e között (41. héten)  leadni szíveskedjenek!

Köszönöm!

közös képviselő

Teraszok oldalsó szegélyeinek ellenőrzése

Tisztelt Lakók!

2015. október 6-án a teraszok oldalsó szegélyeinek műszaki ellenőrző munkálatai kezdődnek meg (felfagyott, elvált burkolatok, szegélyek levétele stb.). Nem minden teraszt érint az esetleges burkolat levétel és későbbi javítási munkálat, de a balesetvédelmi előírások végett minden teraszt ellenőriznek.

Kérem a kerttulajdonosokat, hogy vegyék figyelembe, hogy több esetben csak létrával, egy-egy kert felől lehet megközelíteni a teraszokat.

Tisztelettel

Közös képviselő
 
 

Próbafűtés indul

Tisztelt Lakók!

Október 7-én (szerdán) a próbafűtést elindítjuk. Kérek mindenkit,hogy a fűtés kezdetén nyissák ki a radiátorokat (légtelenítés, nem csepeg stb.), illetve a hőmennyiségmérők működését ellenőrizzék.

Amennyiben nem kívánják még a lakást fűteni, a próba után ismét le lehet zárni a hőmennyiségmérőnél lévőkarral a bejövő fűtési meleg vizet.

Köszönöm!

Közös képviselő

Ismételt vízhiány

Gondnok úr jelezte, hogy a Vízművek munkatársai (10.02)  ismét kitettek tájékoztatókat a faliújságokra, hogy mivel a munkálatokat nem tudták befejezni 1-jén, ezért október 7-én (szerda) 8.00-14.00 óra között ismét vízhiány lesz.